Statement

Ons bedrijf, waar staan we voor?

Visie

Iedere dag proberen we ons uiterste best te doen om een unieke en blijvende herinnering te creëren. Respectvol en met waardigheid bezig zijn met een aandenken gevormd in een product dat oneindig veel mogelijkheden heeft , het sieraad. De focus ligt er om de emotie in het sieraad te verwerken, waarmee we de intense beleving voor onze klanten op een subtiele wijze proberen in te vullen.
De dankbaarheid die wij hiervoor terug krijgen is de drijfveer om ook steeds weer te kijken naar vernieuwingen en mogelijkheden in onze sieradenlijnen.

Missie

Betrokkenheid en aandacht in de wereld om ons heen, verder kijkend dan alleen onze business.
Inkoop van grondstoffen, halffabricaten en keuze voor recycling van gereedschappen, materieel en verpakkingsmateriaal. Oog hebben voor menselijke aspecten waarbij wij deel van mogen uitmaken van intieme levensgebeurtenissen van onze klanten. We zetten graag een stap extra om bij te kunnen dragen aan sociale initiatieven. Daarmee hopen we de wereld een beetje beter en mooier te maken.

Waarde

Integriteit en respect zijn voor ons belangrijk om aan vast te houden. Dit dragen wij uit, niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook daar buiten naar leveranciers en fabrikanten.
Verantwoordelijk nemen voor de dingen die we doen en een veilige werkomgeving en geborgenheid uitstralen.
Dienstverlening verzorgen zoals we zelf ook graag behandeld zouden willen worden, zijn voor ons onvoorwaardelijk gekoppeld aan ons bedrijfsproces.

Service-team  gedenk-sieraad.be