Verzending en retournering

Verzending
Verzending van al onze producten wordt verzorgd door meestal BPost of één van de bekende Europese pakket verzenders DPD-UPS-DHL of POSTNL.
Bij het bestellen in onze webshop zie je de levertijd aangegeven. Deze is afhankelijk van de voorraad status en of er een bewerking aan gedaan moet worden. Zoals een vingerafdruk aanbrengen, een gravure of dat er as, haar of moedermelk in verwerkt gaat worden.
Jouw bestelling leveren wij in een mooi sieradendoosje met daarom heen, voor de veiligheid, een neutrale verpakking zodat aan de buitenzijde niet te zien is waar deze vandaan komt.
Zodra het product gereed is voor verzending, ontvang je een track en trace code via de mail van de pakket verzender, zodat je de aflevering zelf kunt volgen. We verzenden onze pakketten gratis door heel België, Nederland en Duitsland vanaf € 50,- aan besteding in onze webshop. De verzendkosten onder het bedrag van € 50,- zijn € 6,95.

Retournering
Let op: Producten die op maat zijn gemaakt en/of een persoonlijke bewerking hebben ondergaan zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
Producten kunnen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling worden terug gestuurd.
Graag ontvangen wij dan een e-mail op service@gedenk-sieraad.be waarin je ons op de hoogte stelt dat je onze overeenkomst wilt herroepen. In plaats van een e-mail mag je binnen 14 dagen het product ook terugsturen en erbij uitdrukkelijk vermelden dat het om een retourzending/herroeping gaat. Je kunt ook eventueel gebruik maken van het Europese modelformulier dat je toevoegt aan je retourzending of bij je melding via e-mail.
Om recht te hebben op teruggave van het orderbedrag dient het product met alle toebehoren in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. De verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Direct na ontvangst controleren wij het terug gestuurde product, waarna we zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen je aankoop terug gestort is op je rekeningnummer waar de bestelling mee betaald is. Tenzij betaald is met een gedenkbon/giftcard, dan wordt er een nieuwe uitgegeven.

Klachten
Laat het ons weten als je een klacht hebt over een bestelling of over een al geleverd product.
We zijn het beste bereikbaar via service@gedenk-sieraad.be en proberen deze situatie dan naar tevredenheid op te lossen.